Litt bakfull og noe lei meg, men pytt pytt

Igår var jeg på jobb fra 10-18, gud det var veldig langdrygt! Birger 86, 6 og åtti. Holdt på å sovne opptil flere ganger.. Etter jobb møtte jeg Ingvill, kjøpte mat på Skippys og tok bussen hjem til meg. Dusjet og ordnet oss, så vorset vi hjemme hos meg med Ylva og Kamilla til klokken var omkring 12.
Sangen som gikk oppigjen på spillelisten var en av yngligssangene mine Guru Josh project - Infinity <-3

ldkfk

Det var veldig mye folk ute i Molde igår! Var helt fult på Dockside. For min del hadde jeg veldig lyst på Seven, skulle være noe underholdningsgreier fra 90-tallet elns, men dit kom vi oss aldri. Hadde det igrunn ganske morsomt, danset med venninnene mine og møtte blandt annet Marthe som jeg ikke har sett på lenge! Var også mye tull denne kvelden, så en dust jeg hater og en annen "dust" som egentlig ikke er en dust, jeg bare sier det fordi han sa sannheten jeg ikke ville høre, men men. Som teksten fra forgje innlegg beskrev, så var det jo noe jeg ville og jeg angrer i grunn ikke. Done is done!

Idag har jeg måtte rydde opp all dritten som ligger slengt over hele huset, masse ølflasker, sitroner, klær, mat ++. Vurdere å kanskje ikke ha vors her på en stund (?) :P Essa, det er jo morsomt dagen før, snakke og danse med venninner spør du meg!

west pier at sunset
The Old Brighton Pier

Nå skal jeg bare daffe og late meg, kanskje sjekke om jeg finner en billig weekendbillett til London og møte søstrene mine og tantebarna før jula! Hadde vært kjempe koslig, savner de mye! Har ikke vært i England siden sommer, det er lenge for min del synes jeg. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med skole, da blir det vell der jeg ender opp! Men tiden får vise :-) Viva la Vida sier jeg bare!

img3770
Feiret jula i England i fjor, her er jeg og Solveig :-)

Hvordan har helgen deres vært? Hva skal dere til jul forresten? Det er ikke lenge igjen, føler jeg kan spørre allerede nå ettersom butikkene her har allerede begynt å selge allslags julekaker, godteri og masipan. Ikke minst julekalender! Kanskje jeg skal kjøpe en og starte å åpne en fra 1. november fram til 24.desember? Good idea.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tamsin

tamsin

18, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse.

Kategorier

Arkiv

hits