Looking back at memories

I det jeg sjekket opp billetter til London, tenkte jeg over hvor ofte jeg har vært i utladet fra 2006 til i år. Tror jeg har glemt av en eller to ganger jeg var i England, men sånn omtrent nedenfor har reiseplanen min sett ut med fly til utladet.

kamilla tamsin 024
Påskeferien 2006 - England, London og Brighton sammed med Kamilla

(*) Sommerferien 2006 - Bulgaria, Golden Sands med Ingrid

england tur og litt fr 037
Påskeferien 2007 - England, London og Brighton med Fredrik
img3237
Høstferien 2007 - Kroatia med Fredrik
img3765
Jula 2007 - England, London og Brighton med mamma
img4617
Påskeferien 2008 - England, London og Brighton med Marthe
foto0196
Juni 2008 - England, London og Brighton
foto0163
Juni 2008 - Sveits med Sam, Mimi og Alex
cimg5329
August 2008 - Bulgaria, Golden Sands alene med Veronica!
sdc10269
Oktober 2008 - Tyskland, Stuttgart/Calw/Althengstett

Jeg har utrolig mange fine minner av disse turene. Jeg elsker utlandet og jeg vet det er et sted der ute jeg kommer til å bosette meg. Jeg er jo trossalt født i England og har familie der. Jeg kan personlig si jeg føler meg mer hjemme i England enn i Norge. London er faktisk ikke det beste stedet jeg liker i England, det er Brighton, helt perfekt i mine øyne.

ukbrightonwidebeachvolley01

Jeg drømmer om å reise jorden rundt, og jeg vet det er mulig, det er bare å ta sjanser. Det har jeg allerede gjort to ganger hitil i år, Bulgaria og Tyskland turen ble bestilt under en måned før avreise. Jeg elsker å bare hoppe i det, det er utrolig spennende!
Stesøsteren min har akkurat reist rundt i verden og besøke mange ulike steder, hun anbefalte meg det virkelig. Hun har jo tilllog med skaffet seg jobb i Bermuda! (et av stedene hun var å reiste).

Jeg vurderte syden for almenn påbygning, men de hadde visst stoppet med det i år, noe som var synd. Viss jeg hadde hatt sjansen til å gå almenn påbygning i England, hadde jeg gjort det på no time! Så nå er planen å flytte til Trondhjem neste år, jeg er utrolig lei av Molde.

venezia

Ellers har jeg alltid drømt om å bo et år i Italia og studere mote eller interiør, eller bare å bo der å jobbe. Det er noe jeg liker med det landet, spesielt Venetzia. Har alltid drømt om det stedet, men har aldri vært der. Har hørt det stinker kloakk i Venetzia, man kunne ikke akkurat trodd det når man ser de fine bildene av kanalene. Aw!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tamsin

tamsin

18, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse.

Kategorier

Arkiv

hits