Uggs, id-sminke og rydding av badet

Da jeg kom hjem fra skolen ble jeg møtt med en veldig hyggelig overraskelse i postkassen. Der lå det en liten pakke med en stor Mineral Veil boks og en fondation fra ID Bare Minerals, endelig! hihi. Ikke nok med det, Uggsene jeg har bestilt har kommet, så de skal jeg hente etterpå!

Ettersom jeg ble veldig glad for denne overraskelsen, bestemte jeg meg for å ordne litt på badet. Jeg føler meg flink, jeg har begynt å rydde badet, det er ikke akkurat vær dag det skjer! Har tatt ut alt av smink, hårpynt, parfymer, kremer og lignende av skapet mitt. Skal ordne det skikkelig organisert, det er verfall planen, ellers blir det rot med eneste gang igjen.

215
Søkte litt på nettet etter oppbevarings-bokser, denne var ikke spesielt fin, men veldig praktisk til oppbevaring av strikker, klemmer, sminke, perler og annet dilldall! Koster 79,- fra Jysk.

Nå skal jeg ned til tante og spise middag, så skal jeg møte Ingvill og lete etter en god og varm strikket-cardigan, også skal jeg prøve å finne noen små bokser jeg kan putte strikkene mine i + blush, øyenskygge osv. Da blir det organisert da! Etter det blir det trening med Veronica og kanskje Alba kommer etterhvert og! Kjempe koslig <3

Hva skal du idag?
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tamsin

tamsin

18, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse.

Kategorier

Arkiv

hits