Vicky Cristina Barcelona og party i kveld

tmsi

Igår skulle jeg og Oda etter skolen på Manpower for å skrive cv osv (en bra måte å få mange arbeidserfaringer og referanser på!). Men der var det så klart ingen når vi har endelig klart å løftet på rævva og kommet oss ned dit.. Så vi dro hjem til meg med en stor godteripose fra den nye matbutikken som nydelig har åpnet, kun 6.90,- per hg, farlig farlig..

Vi så I Could Never Be Your Woman, den var søøøt! Også digget jeg den beaten på den ene soundtracken på filmen;Senere dro vi på kino og så Vicky Cristina Barcelona, den var ganske bra, men ganske mye drama. Litt spesiell kanskje. Noen som har sett den? Hva syns du??


Slenger med enda en Youtube video.... beklager, men synes denne var litt bra!

I kveld skal jeg ut, eller håper på det! Har veldig lyst, men alle skal enten på jobb eller lese på prøve, så kjedelig, både for deres og min del :P Men skal kanskje bli med ei fra gamle klassen min, så blir sikkert koslig det! :)

Her regner det som søren! Tror ikke jeg har sett noe lignende siden Kroatia!


Hva skal du i kveld?:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tamsin

tamsin

18, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse.

Kategorier

Arkiv

hits