Julefeiring med tyskere og kanskje Veronica!

Wow, fikk vite igår at Oliver (han jeg møtte i syden) og Mathias (kompisen) kommer til Norge fra Tyskland for og feire jul og nyttårsaften med meg :D De kommer fra 23. desember til 5. januar, åååh, gleder meg og gruer meg! Blir flaut å åpne julepakker foran de, haha.

sdc10326
Oliver og Mathze ;>
sdc10293
Meg og Mathias på Penthouse i Tyskland

Igår var jeg på svømming med Veronica, svømte 1250m, sprek! Lenge siden jeg har vært på svømming, dusjene var skikkelig dårlig og blabla, men det var kos uansett :)

img9626
Veronica og meg i vinter <3

Da jeg fikk beskjeden om at Oliver kommer til meg i jula, sa plutselig Veronica; kanksje i og kan feire me dokk da? Hvor gøy hadde ikke det vært? Fy søren. Oliver, Mathias, Veronica og jeg feire jul sammen! Dette kommer til å bli en spesiell jul tror jeg, gleder meg! :D

Én kommentar

Ivana

16.des.2008 kl.14:40

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

18, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits