Jeg blogger igjen, er tilbake fra Tyskland for 3. gang og søker etter familie som vil ha meg som Aupair

Jeg velger å fortsette å blogge, og forteller med dette - mine planer fremover er å være aupair i Tyskland.
Ingen skole i Tr.hjem eller England, heller ikke i Molde. Guuud, jeg gleder meg som en unge på julaften! Jeg har forelsket meg i landet - jeg var vell forelsket i landet (og gutten) fra før av, men nå elsker jeg de enda mer!

o06map
Jeg har tilbringet de siste 10 dagene i Baden-Württemberg

Søket etter å finne en familie jeg skal bo hos, jobbe hos og tilbringe tid med - har vært stort. I løpet av under en måned, har jeg fått tilbud av to families i L.A.(tenk opplevelsen!), Egypt, England og andre diverse steder i verden.

Det var en hendvendelse som var litt spesiel, den kom på mail fra aupair firmaet. 
Et utsnitt fra mailen;

"We are currently looking for a native English speaking nanny to join an upperclass family south of Munich/Germany. The family is living in the beautiful countryside right at the beach of Lake Starnberg. The host father is a well known actor travelling a lot due to his job. The family likes to visit him at the set whenever possible. You will have an apartment for yourself."

..tenk deg muligheten!


Ellers vil jeg dele et par bilder fra min 3. visit to Germany. Jeg har blitt så utrolig glad i disse menneskene!p4110925
Daniel og meg i Constanza

p4120996
Matze, meg og Oliver på TV-Tower(?) i Stuttgart

p4120975
Meg med bilen til Matthias, 200 hestekrefter ;-)


p4170998
Sjekk alt påskegodtet jeg fikk med Olivers familie!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits