Russetid VS. sunn?

Igår klarte jeg nok en gang å forsove meg! Jeg ender vell opp med å stryke i alle fagene etter mitt alt for høye fravær denne terminen.. Spesielt om jeg skal ut ofte i russetiden!

p4211040
Jeg som prøvde russelua til Ingvill


Uansett, igår møtte jeg Ingvill igjen etter Tyskland turen min - var koslig og se henne igjen, hun ble vertfall glad for sjokoladetingen jeg kjøpte til henne!
Vi dro til byen for å lete etter ting vi kunne stryke på russebuksa, vi fant blandt annet forskjellige strykemotiver av figurer og lignende på Aandahls (de har ikke et kjempe utvalg, men verdt å sjekke om du ikke fikk bestilt strykemerker slik som oss), ellers gikk vi på sportsbutikker å spurte etter bokstaver til navnet vårt.

Sportsbutikken på Moldetorget solgte svarte bokstaver med hvit-kant til 15kr stk, mens sportsbutikken mot fotball-puben solgte hvite bokstaver for kun 5kr stk! Så da ble det til at jeg kjøpte bokstavene; T-A-M-S-I-N, og Ingvill kjøpte seg Spinnvill (hun er jo litt vill?)

p4211042
Ingvill og meg som prøvde russeklærene våre


Senere dro vi opp til Idrettens Hus og møtte Alba, der sprang vi et par runder - men det ble heller mye prating, ettersom jeg ikke har sett de på sånn 2 uker eller noe! Så nå skal vi hvertfall kanskje begynne å løpe et par runder etter skolen, kanskje noen ganger i uken - bli spennende å se om vi klarer det, spesielt nå som russetiden begynner!

På kvelden lagde vi oss taco og hadde planer om å sette opp trampolina mi (gleder meg til sommer!), men det hadde vi ikke tid til - så turen gikk opp til Ingvill, hvor vi prøvde å fikse litt på russebuksa. Jeg er ikke fornøyd - bare for å nevne det!

Dæven, dette ble detaljert om dagen min!

Gleder du deg til russetiden?
Tips til hva jeg kan style litt opp russebuksen med?Hilsen
Tamsin Malones Layzell

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits