Russebuksen min i bilder

Jeg var som sagt IKKE fornøyd med hvordan jeg hadde fikset russebuksen min, derfor valgte jeg å prøve å ordne den litt mer "Tamsin'ish"!


p4241066

Jeg har sydd på litt paljetter over russekort lommen og bak på lommene, vurdere også å sy på et par som et hjerte - kunne sett søtt ut tror jeg! Ellers har jeg sydd på en falsk blomst fra en blomsterkvist jeg har i gangen her hjemme, syns det ble litt sommerlig! Hihi.

p4241060

Jeg har også tegnet på en sommerfugl ettersom jeg elsker de! Den ble ikke akkurat vellykket, den hvite tekstilttusjen jeg kjøpte fra Bok & Media for 39,- trekte seg og si inn i stoffet! Tusjen vises, men hadde forventet et hvitere resultat, men samma det!

p4241059p4241061

Ellers har jeg bare fikset litt dilldall på buksen, den ble kanskje litt for "jentette" - men jeg er vell jente? Vertfall sist jeg sjekket, ho-ho. Nå håper jeg bare på at noen som kan grafitti eller tagging, kan skrive navnet mitt på den ene lommen, det hadde vært stilig tror jeg!

I kveld blir det russedåp! Gleder meg og gruer meg!.. Og for å si det slik, viss vi må kysse et grise/ku-hode i år også, så nekter jeg på 5flate!

Hvordan ser din russebukse ut?
Har du gjort noe slik den skiller seg ut fra mengden?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits