Prøve eksamen i interiør og utstilling

Mandag, tirsdag og onsdag har vi i interiør- og utstillingsklassen prøve eksamen, noe jeg fikk vite på fredag ettersom jeg ikke var på skolen de siste dagene sist uke.

Vi skal velge mellom to oppgaver, disse to oppgavene er oppgaver vi har jobbet med før og viderearbeide det - jeg har valgt å fortsette med et soverom.


butterfly copy
Forside laget i Photoshop

rom gradient copy
Slik så soverommet ut i min forgje oppgave


Nå skal jeg oppdatere det til tidsperioden 2000-2010, blir ikke akkurat så mange forandringer tror jeg, men skal prøve å fokusere mer på gjennbruk - ettersom dette er en trend som har vokst seg stor de siste årene pga. den globaleoppvarmingen.

Jeg håper virkelig vi ikke kommer opp i eksamen i allmenne fag - da stryker jeg garantert! Almenn er ikke min sterke side for å si det slik..

Noen andre som har prøve eksamen eller eksamen?

Én kommentar

Sabita

27.apr.2009 kl.14:07

Nice header og pen jente :-)

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits