Nye regler på Paradise hotel?

Jeg klarer ikke å konsentrerer meg! og jeg har prøve eksamen..

Nå er jeg skikkelig lei av å ha konsentrasjonsproblemer, jeg får jo ikke gjort noen ting nesten! Jeg starter med en ting og blir lei etter kun få minutter, hvordan skal jeg liksom klare å bli ferdig med denne store oppgaven til klokken er 3?
moodboard
Akkurat nå prøver jeg å lage moodboards av hvordan feeling jeg vil at soverommet skal ha, på pcen - altså... nettby, facebook, blogger kommer før skolearbeidet..

Når jeg først er inne å blogger.. Jeg er sjokket over Noor og Therese på Paradise Hotel igår! Steike, haha! Kan se for meg at reglene for hotellet blir annerledes nå, kanskje det blir lesbe par fighting against homser - og heteroe folk? Ser det for meg! Ikke minst lurer jeg på hva som skjer med Lene og Mats - drama drama.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits