Første russeknute er tatt!

Idag har jeg faktisk badet i sjøen! Det var veldig kaldt, men utrolig gøy! Så nå blir det ispinne på russeluen min, og flere knuter skal det bli!

Etter skoletid valgte jeg og Ingvill å dra på stranden i det fine solværet, har vært kjempe varmt i hele dag - som en sommerdag i juni nesten jo! Vi kjøpte inn grillmat og grill, så dro vi til strandkanten, tente på grillen, solte oss i bikini og hørte på musikk fra dataen til Ingvill - kjempe koslig :-)

p4291163
Simba pusekatten min & meg

Ellers har jeg hatt muntlig fremføring av prøve eksamenen min, noe som gikk veldig dårlig... Jeg klarte ikke engang å forklare hvorfor jeg hadde valgt å ta f.eks. de persiennene, fargene osv. Alt ble bare klurr og tull! Læreren min sa det gikk greit, men skal jeg si det ærlig selv - det gikk rett i dass..  Jeg fikk til og med en time ekstra til å bli ferdig pga ADD, den brukte jeg godt - helt til datamaskinen min valgte å klikke etter 45 min arbeid, 10 minutter før jeg skulle levere inn. Så fargeprøven ble ikke akkurat bra for å si det slik. Jaja, sånn er det!


Har dere tatt noen russeknuter? Har du planer om å ta noen spesielle knuter fremover?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits