Natt til 1. mai

Det var en kjempe bra kveld i går! Hadde det utrolig artig og lo for det meste av tiden, koset meg masse!

p4301174
Ingvill og meg

Jeg og Ingvill dro til Retiro i 8 tiden, der møtte vi blandt annet Veronica L. Marie, Ylva, Marte, Anna og noen beskjente av de. Så vi satt oss bare ilag med de å drakk og ventet på at Kamilla og Alba skulle komme seg til stranden de også. I det vi snakket om russeknuter, fikk vi ideen om å ta en av de så kalte russeknutene!

p4301197
Vi utmerket oss godt som hunder jeg og Marie, gjorde vi ikke? ;-)

Vi stakk til Veronica for å hente hundebånd, så dro vi til Kiwi. Herrigud, så flaut det var og morsomt det var! Jeg, Ingvill
og Marie gikk som hunder rundt hele butikken, mens Marthe, Helene og Veronica var hundepassere. Ikke noe jeg gjør hver dag for å si det slik! Har stoore blåmerker på knærne mine idag og hendene mine så ikke ut igår, helt svart!

p4301196

p4301195
Søte Marthe, Veronica og Marie i russebilen på veg fra Burger King

På veg tilbake til Retiro fikk vi Ole til å kjøre i en rund kjøring 5 runder, føltes seriøst ut som karusellen som heter Joker! Sååå kom Marie på at vi kunne ta en russeknute på Burger King - spise en hamburger på kun 3 biter. No piece of cake, tenkte jeg. Vell, det var litt vanskeligre enn jeg trodde, men jeg var først ferdig da! (fatti). Helene slet kanskje mest av oss alle tror jeg! Men var morsomt!

p4301205
Meg og en random som satt i russebilen til byen :P

Var ikke så lenge på Retiro egentlig, danset litt osv, prøvde å passe på Anna i tillegg! Musikken sluttet rundt 23, noe som var litt teit. Så da dro vi til ei Kamilla sin bil kjente og vorset litt mer der, så stakk vi til Dockside.

p4301207
Ylva og meg

På Dockside var det ganske fullt, ikke minst i byen! Minte meg om Jazzfestivalen, men man kan vell ikke vente seg annet når det er natt til 1. mai, kan man vell? :P

Så i natt overnattet Ingvill og Alba hos meg, så dro jeg på jobb helt til nå...

Men var hvertfall en kjempe kveld fra min side :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits