Kino x2 - Hanna Montana og Taken

Dagen min idag har vært hektisk... positiv hektisk vell og merke!

Jeg har blitt ferdig med kalenderen til Powerpoint presentasjonen, den skal fremføres i auditoriet i morgen foran Bulgaria og diverse andre land, heldigvis slipper jeg! Ble akkurat ferdig 5 minutter etter skoletid, og jeg har hatt flere måneder på å lage en simpel kalender - no good.

februar
En av månedene - lavt resultat kan man si

Etter skolen var jeg en tur på Roseby med Alba og Pål i klassen, de skulle finne seg sko. Og til middag hadde jeg lasagne, ettersom kjæresten til mamma hadde bursdag. Good to know, right?


Ellers ble jeg spandert på kino x2 av Alba. Vi så Hanna Montana og Taken. Jeg har hørt mye om Hanna Montana, men aldri visst hva det egentlig handlet om, foruten om ei jente da, så klart! Men var en bra film, uansett om jeg sovnet opptil flere ganger! (Den var faktisk bra! En veldig jentette film). Spesielt morsomt var det at vi var kun 4 stk som var i alderen over 12år, men det er helt normalt fra vår side.... Vitti og høre oss selv le, så et sekund senere hører du fullt av småjenter på andre siden av salen le også, hehe.

lucastillandmileycyrusinhannahmontanathem
Elsket scenen der de ridde på hestene sammen, så utrolig søtt - jeg har
også lyst på hest når jeg ser slikt!

Etter kinoen, møtte vi Victoria, Ane og Sandra. Ettersom 3 av oss er russ, kom det er par små-jenter bort til oss å spurte etter russekort - betingelsen var at de måtte hoppe bukk over hverandre, og for å si det slik, de tok litt av! (Vi kunne nesten gå uten å gi de kort, for de var så opptatt med å hoppe bukk!)

Så ble vi med de på torget å så de spise middag på Express Pizza, ho-ho. To gutter i klassen deres var på fylla alene og vandret i byen, syns litt synd på han ene som spydde midt oppi rosebusken da! Men sånn er russetiden når man feirer den helt ut ;-)

takenposterbig2
En av de beste action/thriller filmene jeg har sett

Så dro vi + Marit å så på sist nevnte film,Taken, den var spesielt bra! Den var faktisk jævli bra, alt var bra laget. Ikke for overdrevnt, og ikke for kjedelig.. + for fine biler! (i enkelte scener isåfall) ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits