Russekro

Tirsdagen som var, hadde vi store planer om å ta russeknuten som gikk ut på å sove i telt utenfor skolen.

Vi; meg, Ingvill, Kristine, Victoria, Marit, Agnethe og Anette, begynnte å drikke hjemme hos meg, mens vi ventet på at moren til Victoria skulle komme med teltet. Desverre hadde hun viss klart å miste stengene elns på Rauma Rocken, så ble til at vi bare gikk en tur opp å så hvordan det stod til med russen på Romsdal... ikke spesielt mange der for å si det slik! Men de hadde visst tatt litt mer av etter jeg hadde dratt, med bål, brannbil, politi og det hele!

p5061226
Ellers så var vi ute igjen igår kveld, da var det russekro hos Dockside. Først dro jeg, Alba og Ingvill til Marie på vors, noe som var ganske koslig! Så ble vi kjørt ned til byen med russebilen deres (litt missunnelig på alle med russebil, ser så koslig ut å dele bil me alle venninnene sine synes jeg!) Dockside var som det vanlige, bare scenen var flyttet lengre frem? Skjønte ikke pointe med det, ettersom det var helt forferdelig å danse på en så liten plass. Men hadde det gøy vi lell vi!

p5061245

p5061285

p5061242

p5061239

p5061230

p5061238
Hello strangers!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits