En av de siste russekroene

I kveld er det en av de siste russekroene på Dockside! Blir litt godt å bli ferdig med russetiden, gå i vanlige klær osv - men har hatt det sykt bra de siste dagene da! Litt mange dager hvor jeg har vært fyllesyk, er fortsatt daff etter jeg var ute på mandagen med Kamilla og bilen hennes! Om en time stikker jeg ut igjen, og jeg har tentamen i morgen! (Satser på jeg kommer meg opp, det må jeg!)

På mandagen var vi bare å kjørte litt rundt i "byen", hørte på musikk osv. Måtte drikke vin, ettersom Kiwi ikke tok Mastercard(!!) hallo liksom??.. Så dro vi på Molde, der var der faktisk et par russebiler, så var litt med de, møtte blandt annet Marthe! Koskos. Senere dro vi til en som het Hans, røykte vannpipe, noe jeg egentlig ikke liker, men jeg og Kamilla hadde så lyst å prøve å lage "røykbobler", herrigud.. hehe.

Her er et par bilder fra mandagen :-) 


p5111299p5111302p5111293


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits