Aupair til høsten

Jeg har sotte lenge med tanken om å flytte til England igjen, og ettersom jeg har lyst på et "fri år", velger jeg altså å reise til England - som aupair! Byen jeg har bestemt meg for, er byen jeg har besøkt omtrent hvert år siden jeg var ei lita jente - Brighton.

blseafront

brighton 1

 brightonpierandmoon00

Fått noe kontakt med et par aupair firmaer, må bare ordne noen dokumenter som kopi av passet, helsesjekk fra legen, rulleblad(?) fra politiet og skrevet ferdig "Dear Family" brevet. Spennende å se om jeg finner en familie, lyst å reise i nærmeste fremtid nemmelig! 

.. Ellers er det under en uke til jeg reiser til Alanya med 6 herlige jenter! 2 av de blir desverre bare en uke, mens vi andre 5 blir i 2 uker - og det er snakk om 75m fra stranden! This will be good ;)

aytaln5
aytaln2

alanya1

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tamsin

Tamsin

19, Molde

Jente på 18år, som heter Tamsin. Bor i Molde, men opprinnelig fra England. Her kommer jeg til å skrive om hva jeg føler og mener, hater og liker, og ellers drømmer og diverse. Sjekk ut den andre bloggen min, der ligger en del ting jeg har laget i photoshop, illustrasjoner, bilder og annet dilldall :)

Kategorier

Arkiv

hits